Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Levný web

Pokud řešíte problém s tvorbou webových stránek, máte několik možností jak dospět k úspěšnému cíli. Základem je potřeba si ujasnit co od webových stránek chcete a kolik chcete a můžete do jejich realizace investovat peněz, ale i času a především práce.

V naší nabídce tvorby webových stránek poskytujeme klientům služby kompetní realizace dle konkrétního zadání a požadavků. Taková realizace je pro Vás velmi nenáročná, ale musíte počítat s tím, že Vás bude tvorba něco stát (i když jsou naše ceny velmi příznivé a můžete si vybrat z několika variat financování). Jesltiže ale hledáte řešení, které vám umožní si webové stránky "postavit" sami, takovou možnost nabízíme naší službou Web7 System. Tato služba je výhodná svým přátelským rozhraním, které vám poskytne možnost tvořit webové stránky, a to jednoduchou a přehlednou formou. Texty, obrázky, ikonky, fotografie i videa, to vše můžete použít pro tvorbu a následnou editaci obsahu vašeho webu. Služby Web7 System nabízí ale kromě základních funkcí tvorby webu i další funkce pro řešení automatických úprav fotografií nebo jejich editaci přímo v rámci webového prohlířeče. Nezapomínáme ani na SEO optimalizaci, která je kompletně nastavitelná přímo Vámi a ke které vám poskytneme zaškolení i průběžnou pomoc a podporu. Takže jak už uvádíme v titulku tohoto článku, jedná se o Levný web, kdy ušetříte peníze za tvorbu obsahu webových stránek, ale ušetříte i za další služby externích firem např. za SEO optimalizaci a přitom bude záležet jen na vás.

Levný web vytvořený službou Web7 System můžete provozovat už za cenu 499,- Kč měsíčně (bez dph). Výhodnou naší služby Web7 System je i možnost rozšíření služby o další funkce jako např. e-shop, galerii, membership nebo chytré formuláře.