Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Zdarma fotografie pro váš web

Náklady na vše dnes rostou, a proto je dobré vědět jak ušetřit peníze, pokud to nemá vliv na kvalitu. V rámci tvorby www stránek učíme naše klienty různé věci, které jim umožní šetřit finance. Jednou z těchto užitečných rad je kde vzít kvalitní tématické fotografie pro svůj web a přitom neutratit mnoho peněz. Ideálně pokud existuje varianta, u které můžete získat fotografie zdarma. 

A taková varianta existuje. Jen je potřeba vědět kde takové fotografie zdarma hledat a nezaplést se do složitých licencí, které ne vždy umožní použití fotografií zdarma pro komerční užití. Tak jako poskytujeme tato důležitá a výhodná doporučení našim klientům, tak dnes poskytneme radu všem návštěvníkům našeho webu. 

Jednou z fotobank na internetu, které jsou zdarma najdete na adrese www.pixabay.com, kde můžete nejen fotografie stahovat v různých velikostech a kvalitě, ale také si založit účet a poskytnout i svoje fotografie. Kromě fotografií najdete v nabídce Pixabay i obrázky, animace a videa. Vyhledávat můžete podle klíčových slov uvedených u jednotlivých snímků, a to většinou v angličtině, z více jak 2,5 milionu souborů. Pixabay si zakládá na kvalitě fotografií, obrázků a videí, což můžete zjistit sami, pokud pošlete do Pixabay svoje fotografické výtvory a dostanete zpět info, že některé nesplňují jimi drženou kvalitu :-).

Pixabay fotografie zdarma

Volné obrázky a videa, které můžete použít kdekoliv. Pixabay je živá komunita kreativ, sdílející snímky a videa bez autorských práv. Veškerý obsah je vydáván pod licencí Pixabay, což umožňuje bezpečné používání bez žádosti o povolení nebo poskytnutí úvěru umělci - dokonce i pro komerční účely.

Pixabay se neustále rozšiřuje a kromě fotografií, vektorých obrázků, videí dnes nabízí i hudbu a zvukové efekty.

V případě, že vám naše rada pomohla a chtěli byste se dozvědět další praktické rady jak ušetřit při tvorbě webu, e-shopu nebo mobilní aplikace, případně kde získat zdroje zdarma, stečí nás kontaktovat s vašim zadáním. Stejně tak můžete získat rady jak pracovat na sociálních sítích a jak se účinně prezentovat i zdarma. Stačí se stát našim zákazníkem a rádi vám pomůžeme a poradíme také.