Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Webové stránky pro akciové společnosti povinně?

Zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích se v České republice nově zavádí povinnost zřízení webových stránek pro všechny akciové společnosti.

Tato povinnost se zavedla zejména kvůli usnadnění předávání informací mezi představiteli společnosti a jejími akcionáři. Na webu akciové společnosti by se tak měly objevit povinné údaje o společnosti jako jméno společnosti, sídlo, IČ a doslovný zápis v obchodní rejstříku včetně oddílu a vložky. Na internetových stránkách pak musí být zveřejněny veškeré relevantní či zákonem stanovené dokumenty jako pozvánky na valnou hromadu, zápisy z jejího jednání atp.

Zákon o korporacích také pro nově vzniklé akciové společnosti stanovuje povinnost založit veřejně přístupné firemní webové stránky bez zbytečného prodlení po svém založení. Firmám, které stránky dosud nemají tak hrozí neplatnost jejich valné hromady i pokuta ve výši až 100.000 Kč.

Pokud společnost s ručením omezením má vlastní webové stránky (ze zákona je povinně zřizovat nemusí), budou se stejné povinnosti týkající se webu akciových společností vztahovat i na ni!

Máte už webové stránky?

Kontaktujte tým Web7 a nechte si zaslat nezávaznou a bezplatnou kalkulaci. Vytvoříme vám plnohodnotné levné stránky přesně dle Vašich potřeb. Web7.cz nabízí různé varianty webových stránek - od webových vizitek, které obsahují veškeré důležité informace o společnosti a pro potřeby akciových společností jsou plně dostačující, až po graficky či obsahově náročné internetové stránky a eshopy. Po dodání veškerých podkladů jsme schopni zhotovit webové vizitky do druhého dne!