Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Už máte zaktualizované webovky?

Kdy jindy je potřeba mít modernizované a aktuální webové stránky než nyní.

Často se setkáváme s názory majitelů stránek, které potřebují nutně změnu:

  1. Nemám na to čas - myšleno, nemá čas na přípravu nových podkladů pro web
  2. Nemám na to peníze - myšleno, že nemá peníze na vytvoření nových stránek
  3. Nepotřebuji to - myšleno, že nepotřebuje webové stránky :-)

Všechny tyto výtky jsou liché, protože všechny umíme řešit ke spokojenosti zákazníků.

A když to vezmeme postupně:

1. Zákazník nemá čas na přípravu nových podkladů webových stránek.

V tomto případě máme hned několik variant jak toto řešit.

Varianta A,

V tomto případě můžeme vytvořit nové webové stránky na základě "starých" a následně podtupně aktualizovat nové novými informacemi nebo si už může nové webové stránky zákazník aktualizovat sám pomocí jednoduchého intuitivního editoru obsahu.

Varianta B,

V tomto případě můžeme nové informace jako jsou fotografie nebo informace, pořídit sami a z těchto pak vytvořit novou webovou prezentaci zákazníka. V naší nabídce pro tvorbu webových stránek jsou jak fotografické služby, tak i služby copywrithingu pro odborné psaní textů pro webové prezentace. Jsme tedy schopni vytvořit nové stránky téměř bez práce zákazníka zadavatele.

2. Zákazník nemá peníze na tvorbu nové webové prezentace.

Ani toto není problém, protože už od minulého složitého roku nabízíme hned několik variant jak tvorbu nových webových stránek financovat. Navíc jsou naše ceny velmi příznivé a v případě, že si zákazník chce obsah webové prezentace vytvořit sám, pořídí nový moderní web skoro zadarmo.

Varianty možného financování tvorby webu:

  1. Jednorázová platba - je ideální varianta uhrazení tvorby pro zákazníka, který chce uhradit tvorbu jednorázovou platbou a pak využívat nejlevnější varianty technické správy, hostingu, bezpečnosti a naší podpory. 
  2. Na splátky - je varianta, kdy celkovou částku za tvorbu nových webových stránek rozdělíme do několika smluvených měsíčních částek.
  3. Paušálem - je varianta uhrazení tvorby nových webových stránek pravideným měsíčním paušálním poplatkem, který už obsahuje i služby technické správy, hostingu, bezpečnosti a podpory.

Financování tvorby nových webových stránek nebo jiných webových systémů a aplikací, které nabízíme, lze vždy domluvit ke spokojenosti zákazníka.

Našim klientům představujeme, nabízíme, učíme je pracovat a používat další webové služby, které jsou velmi výhodné nebo mohou být i zdarma.

3. Zákazník si myslí, že webové stránky nepotřebuje.

Že je tento názor mylný ukazuje už skoro rok různých omezení podnikání všeho druhu. A jediná možnost jak oslovit svoje zákazníky a příznivce je právě internet, sociální sítě nebo právě webové stránky (ideálně ve spojitosti s e-shopem). 

Takže pokud jsme rozptýlili vaše pochybnosti a potřebujete udělat moderní poutavé webové stránky s aktuálím obsahem, stačí nás jen oslovit vašim požadavkem. O vše ostatní se už můžeme postarat my.

Vyzkoušejte nás.