Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Analýza webu zdarma

Máte webové stránky, které vám nepřinášejí nové zákazníky, web na který skoro nikdo nechodí, www stránky bez efektu a významu?

Do takového stavu se může váš web dostat hned z několika důvodů a nyni si popíšeme několik z nich s tím, že pokud by vás zajímalo více, stačí jen vyplnit online poptávku SEO analýzi webových stránek zdarma.

Webové stránky nepřinášejí nic zajímavého

Pokud vaše webová stránka nepřináší zajímavé informace, které jsou zákazníky hledané, nebo jsou poskytované informace zastaralé, návštěvnost takového webu může být velice malá nebo dokonce nulová. Dnešním trendem je tvořit obsah, který bude pro návštěvníky přinosný a uveřejněné informace hodnotné. 

Webové stránky jsou staré a neatraktivní

Když jsou vaše webové stránky staršího data realizace, většinou už nejsou moc atraktivní a jejich stáří je na nich vidět. Neatraktivní web, který není responzivní tzn. že jeho struktura není upravena pro zobrazení v mobilním telefonu, je bohužel běžnou praxí. V návaznosti na vaši  konkureci, která má nový moderní web, nebude ten vás v nevýhodě.

Webové stránky bez nastavení SEO

Webová prezentace, která nemá nastavenu správně svou strukturu, META zápisy, tituly a obsah, atp. i to může být důvodem k tomu, že váš web není navštěvován dostatečně a je tak prakticky zbytečný. Cílení na klíčová slova nebo slovní spojení, která nejsou dostatečně hedána, zapříčiní omezení návštěvnosti.

Webové stránky s chybou bezpečnosti

Na webu dnes a denně vidíme webové stránky, jejichž obsah není zabezpečen SSL certifikátem, a tak je webové prohlížeče zobrazují s hláškou oznamující, že web není bezpečný. Po takovém upozornění asi běžný návštěvník nebude na takovou stránku dále postupovat. I tak může vypadat důvod malé návštěvnosti vašeho webu.

Nechte si od náš udělat analýzu webu zdarma

V případě, že váš web vykazuje některý z výše uvedených problémů nebo chcete získat další informace a doporučení, vyplňte poptávku bezplatné analýzi webu.