Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Fotografie na webu a Photoeditor dostupný zdarma

Fotografie jsou často zdrojem problémů u webových stránek i e-shopů. Nejedná se většinou o jejich obsah nebo zdroj, to už dnes většina uživatelů internetu ví, že nemůže jen tak stáhnout fotografii a použít ji pro svůj web. Problém je dnes nejvíce v tom, že jsou používané obrázky moc veliké, a to jak rozměrem, tak v horším případě datově. Jakmile je příliš velkých fotografií na webu více, mohou se stát takové webové stránky téměř nepoužitelnými. Doba načtení jednotivých stránek se neúměrně prodlouží, a to neujde internetovým vyhledávačům jako je Google.

Velké obrázky mají tedy zásadní vliv i na hodnocení webu jako takového, protože rychlost načtení webových stránek patří mezi několik Googlem sledovaných hodnot. A jak tedy toto řešit a nemuset přitom zaměstnat grafika na plný úvazek? Naše služba Web7 system poskytuje takových řešení hned několik. 

Web7 system nabízí řešení, která se starají automaticky i o fotografie a jejich velikosti. Jedna ze zajímavých funkcí umí komprimovat všechny fotografie, které nahrajete do admiistrace webu. Další funkce umí komprimovat obrázky do nejmodernějšího grafického formátu Google webp, který umí s datovou velikostí fotografií téměř zázraky.

A v neposlední řadě můžete používat funkce Photoeditoru, který je vám dostupný v editačním prostředí redakčního systému vašeho webu. Photoeditor vám umožní změnit rozměr i datovou velikost fotografie, udělat ořez fotografie, změnit jeho zobrazení nebo obrázek zrcadlit dle potřeby. Takto upravený obrázek pak můžete uložit buď jako náhradu původního nebo vytvořit jeho kopii. Pro ukázku funkce Photoeditoru se můžete podívat na krátké video. Pro využití photoeditoru nepotřebujete do vašeho počítače nic instalovat nebo nastavovat, protože je součástí editoru webových stránek pod službou Web7 system.