Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Webové stránky na splátky

Webové stránky jsou základním kamenem propagace každého výrobce, firmy, společnosti, živnostníka nebo řemeslníka. I proto je nutné, aby každý z nich měl profesionální web, který je dobře nastaven a vypadá tak, že každého návštěvníka okouzlí nebo alespoň zaujme. Přesně takové webové prezentace tvoříme a protože se v dnešní době více než dříve hledí na peníze, nabízíme našim zákazníkům hned několik variant financování.

V dnešní době se stále více služeb a realizací na webu ubírá směrem pravidelných paušálních poplatků, které sice většinou nejsou velké, zato jsou pravidelné aprakticky se jich nezbavíte. My jsme na digitálním trhu už 25 let a tak jsme si za dobu své působnosti prošli různými obdobími, kdy se tvořilo a platilo jednorázově nebo dokonce na splátky. A tyto varianty nabízíme našim klientům už několik let od doby uzavření společnosti. Náš zákazník si tak může vybrat z varianty paušálního poplatku, který pak platí stále, nebo může jít castou jednorázové platby za web tvorbu a nebo může vybrat tvorbu www projektu úhradou na několik menších měsíčních splátek.

Varianta A - jednorázově

Varianta A je financování jednorázovou platbou za realizaci projektu webu s tím, že je částka o něco vyšší než další varianty, ale jedná se o jednorázovou platbu. K této platbě se samozřejmě platí i hostingové služby, ale jedná se o malý poplatek a jen jednou ročně.

Varianta B - na splátky

Varianta B je financování většinou 6 měsíčními splátkami a jednou ročně platba malého hostingového poplatku. Výhodou této varianty v době neustálých krizí je rozložení platby za realizaci do doby, kdy už web bude prezentovat nebo eshop prodávat, a tak si na sebe dokáže hravě vydělat.

Varianta C - paušál

Varianta C je financování, kdy je tvorba webu nebo eshopu naceněna nejlevněji, ale následně pak platíte měsíční poplatek 499,- Kč pro web nebo 999,- Kč bez dph pro web s e-shopem s tím, že tento poplatek je paušální a tak se platí stále. Nejedná se tedy o platbu za tvorbu webu na splátky, kdy je stanoven přesný počet splátek, ale jedná se o paušál. Pokud se dostane vaše firmy do lepší kondice a budete chtít z měsíčního paušálu ven, tak i takovou varintu nabízíme a můžeme vám ji vysvětlit a projednat.

Varianta bez DPH

Nejste plátce DPH a přitom musíte všude platit DPH, které si nemůžete neuplatnit jako odpočtovou položku? Tak u nás ne, pokud budete chtít vytvořit webové stránky nebo e-shop, nabídneme vám i možnost jejich úhrady bez nutného přištení DPH. Vše legálně a bez jakýchkoli nekalých úmyslů. Když si to následně spočítáte, tak na takové realizaci webu nebo e-shopu ušetřením DPH získáváte slevu 21%, tzn. 1/5 ceny tvorby projektu webu nebo e-shopu. A kdo z nás není rád, když dostane slevu a může na něčem ušetřit.

Stačí poslat poptávku

Chcete se od nás dozvědět více, pak stačí zavolat nebo vyplnit formulář nezávazné poptávky a následně vám zašleme nabídkový projekt, v kterém všechny detaily realizace tvorby webu nebo eshopu včetně kalkulace a možností financování, budou.