Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Sociální sítě a účinná propagace

V současné době jsou sociální sítě všudypřítomné a přímo se tedy nabízí je využít i pro propagaci vaší firmy, vašich produktů a služeb. Většinou je taková propagace efektivní, protože jde přímo za konkrétním člověkem a nestojí tolik co propagace na Google nebo Seznamu.

Protože víme, že propagace např. na Facebooku fuguje, rádi se o naše zkušenosti dělíme s našimi klienty.

Pokud byste také měli zájem o účinné propagování na sociálních sítích a nemáte partnera, který takové služby pro vás řeší, rádi my budeme vašim partnerem pro sociální sítě.

Můžeme následně společně řešit tvorbu příspěvků, jejich sdílení, jejich placenou propagaci, reklamní kampaně, atp.. Stejně tak se můžeme postarat o to, aby vaše sociální sítě byly v aktuálním stavu se všemi potřebmými informacemi a nastavenými odkazy.

I v případě, že nás ještě neznáte a zatím ještě nejste našimi klienty, můžete jen vyplnit nezávaznou poptávku ohledně pomoci se správou Facebooku, reklamou na Instagramu, nastavením Twitteru nebo propagací na TikToku či síti Linkedin. Stejně tak můžeme pomoci s nastavením firemních profilů webových vyhledávačů Google nebo Seznam, kde se nabízí celá řada zajímavých prvků prezentace vaší firmy.

V dnešní době je potřeba z internetu využít co nejvíce, a proto i když nejste příznivci sociálních sítí nebo dokonce patříte osobně mezi jejich odpůrce, nic to nemění na tom, že byste pro váš business měli využít jejich přednosti. Měli byste využít jejich jedinečnou výhodu přímého kontaktu s uživatelem, který se může stát vašim zákazníkem a vás to nemusí stát mnoho peněz nebo dokonce můžete nové zákazníky získat zdarma.

Zvažujte a přemýšlejte, jestli i pro vás nemůže být zajímavé prostředí Facebooku, Instagramu, Twitteru nebo TikToku. A přitom stačí už nás jen oslovit a nezávazně s námi probrat vaše potřeby a požadavky.


Jsme tu pro Vás i jako partner pro Facebook a další sociální sítě.