Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

I hotel, restaurace nebo kavárna

I hotel, restaurace nebo kavárna potřebuje nové webové stránky, které návštěvníka zaujmou. Moderní design a funkce, přehledné členění aktuálních informací a např. rezervační nebo objednávkový systém, to je to co návštěvníka vašeho webu přesvědčí.

V dnešní době nemůžete zapomínat ani na takové věci jako je třeba správné zobrazení vašich webových stránek na tabletech nebo mobilech. A právě to jsou funkce, které jinde nenajdete. Web 7 vám je nabízí a můžete si vyzkoušet jak vypadá webová prezentace restaurace nebo hotelu při zobrazení v menším rozlišení. Budete překvapeni, jak přehledná a pěkná může být vaše prezentace na mobilu.


Připravili jsme pro vás výběr z našich motivů webových stránek na téma hotel, restaurace, kavárna. Kliknutím na DEMO u každého motivu Web7 si můžete prohlédnout funkční stránky a představit si, jak se budou v těchto motivech vyjímat vaše fotografie, texty a nabídky.


Pokud jsme Vás zaujali a chcete více informací, neváhejte a kontaktujte nás.

S námi budete rozhodně spokojeni.