Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Osobní konzultace, aktualizace a řešení na vaši míru

V naší společnosti si ceníme osobního přístupu k našim klientům. Rozumíme, že každý z našich klientů je jedinečný, a proto si zasluhuje služby šité na míru.

Jednou z našich nejoblíbenějších služeb je možnost osobní konzultace a aktualizace webových stránek na základě podkladů, které si klient přinese na schůzku. Klienti nám mohou přinést jakýkoliv materiál, který chtějí na svých webových stránkách aktualizovat - ať už se jedná o text, obrázky, videa nebo jiné multimediální soubory.

Co je na tom nejlepší?

Tyto úpravy můžeme provést přímo během osobní schůzky nebo video konzultace. To znamená, že klienti mohou sledovat, jak jejich webová stránka dostává nový vzhled a obsah přímo před jejich očima. To nám umožňuje zajistit, že jsme naplnili jejich přání a očekávání na sto procent.

Pokud z nějakého důvodu nemůžete dorazit na osobní schůzku, není problém. Nabízíme možnost video konzultací, během kterých můžeme sdílet obrazovku a provádět aktualizace na vaší webové stránce v reálném čase.

Věříme, že tento přístup k našim klientům nám umožňuje poskytnout vynikající služby a zároveň zvyšovat jejich spokojenost a úspěch. A to je pro nás v Web7master s.r.o. vždy na prvním místě.