Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Používejte DeepL překladač

Online překladač DeepL je jedním z nejvýkonnějších a nejpokročilejších nástrojů pro strojový překlad. Vytvořený v Německu v roce 2017, DeepL se rychle stal oblíbeným mezi uživateli díky své schopnosti poskytovat vysokou kvalitu překladu v různých jazycích.

Jednou z hlavních výhod DeepL je jeho schopnost překládat více jazyků než většina jiných překladačů. DeepL používají na překládání miliony lidí denně. Oblíbené jazykové páry: španělština a čeština, francouzština a čeština nebo japonština a čeština. Další jazyky: bulharština, čeština, čínština (zjednodušená), dánština, estonština, finština, indonéštině, italština, litevština, lotyština, maďarština, němčina, nizozemština, polština, portugalština, řečtina, rumunština, ruština, slovenština, slovinština, švédština, turečtina a ukrajinština.

Tyto jazyky patří mezi nejvíce používané jazyky na světě, což znamená, že DeepL je užitečný pro lidi z celého světa.

Další výhodou DeepL je jeho schopnost poskytnout velmi přesné a srozumitelné překlady. To je díky tomu, že DeepL používá neuronové sítě, což je pokročilá forma strojového učení, aby překlady co nejvíce odpovídaly původnímu textu. DeepL také umožňuje uživatelům zadat celé věty nebo dokonce celé odstavce najednou, což umožňuje snadný a plynulý překlad velkého množství textu.

Další výhodou DeepL je jeho rychlost. Překlad je obvykle dokončen během několika sekund, což je mnohem rychlejší než u jiných online překladačů. To je užitečné pro lidi, kteří potřebují rychlý překlad pro obchodní, akademické nebo osobní účely.

Kromě toho DeepL nabízí i aplikaci pro mobilní telefony, což umožňuje uživatelům překládat texty na cestách. Aplikace je k dispozici pro zařízení s operačním systémem iOS a Android.

V závěru je třeba říci, že DeepL je velmi užitečným nástrojem pro ty, kteří potřebují přeložit texty z jednoho jazyka do druhého. Jeho výhody zahrnují schopnost překládat více jazyků, poskytovat přesné a srozumitelné překlady, rychlost a mobilní aplikaci.