Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Online formuláře, váš pomocník

Online formuláře na webových stránkách představují pro mnoho společností významný nástroj pro zlepšení komunikace s klienty a zákazníky. Tyto formuláře umožňují snadné a pohodlné vyplňování informací a ušetří spoustu času a úsilí, které by jinak bylo nutné vynaložit na manuální zpracování. Zde je několik hlavních důvodů, proč je dobré používat online formuláře na webových stránkách:

  • Snadné a rychlé vyplňování: Online formuláře umožňují zákazníkům snadno a rychle vyplnit potřebné informace, a to kdykoliv a kdekoliv.
  • Zlepšení efektivity: Automatické zpracování informací umožňuje společnostem efektivněji zpracovávat velké množství dat a ušetřit tak čas a úsilí.
  • Zvýšení důvěry: Online formuláře umožňují společnostem shromažďovat informace od svých zákazníků a poskytovat jim více důvěryhodný a personalizovaný zákaznický servis.
  • Zlepšení analýzy dat: Online formuláře poskytují společnostem možnost analyzovat data a získat tak cenné informace o svých zákaznících a trhu.

V celku lze říci, že online formuláře na webových stránkách představují pro společnosti významný nástroj pro zlepšení komunikace s klienty a zákazníky, a to díky snadnému a rychlému vyplňování, zlepšení efektivity, zvýšení důvěry a analýze dat. Proto je rozhodně doporučeno používat online formuláře na webových stránkách.