Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Jazykové mutace webu

Web7 webové stránky nově obsahují technologii, která umožňuje vytvářet jazykové mutace webových stránek pomocí velice kvalitního automatického překladače, který patří mezi nejlépe hodnocené jazykové překladače. Tyto jazykové mutace jsou velmi důležité a zajímavé pro různé cílové skupiny.

Proč jsou jazykové mutace důležité?

Jazykové mutace jsou důležité pro webové stránky z několika důvodů:

Větší dosah: Jazykové mutace umožňují webovým stránkám oslovit větší publikum. Pokud máte stránku pouze v jednom jazyce, oslovíte pouze ty, kteří tento jazyk ovládají. Pokud však máte jazykové mutace, můžete oslovit lidi z celého světa, kteří mluví různými jazyky.

Zvýšení konverzí: Pokud máte webovou stránku v mnoha jazycích, zvyšuje se pravděpodobnost, že se na ní zdrží déle a budou více nakupovat. Studie ukazují, že lidé mají větší důvěru a spokojenost s webem, který je v jejich mateřském jazyce.

Lepší SEO: Jazykové mutace pomáhají s SEO (optimalizace pro vyhledávače). Pokud máte webovou stránku s více jazykovými mutacemi, můžete být lépe vidět v různých jazykových vyhledáváních.

Pro koho jsou jazykové mutace zajímavé?

Jazykové mutace jsou zajímavé pro různé cílové skupiny:

Firmy: Pro firmy, které chtějí oslovit zákazníky v různých zemích, jsou jazykové mutace velmi důležité. Mnoho firem má klienty po celém světě a musí být schopny komunikovat s nimi v jejich mateřském jazyce.

E-shopy: Pro e-shopy jsou jazykové mutace klíčové pro zvýšení prodejů a dosahu. Pokud máte e-shop pouze v jednom jazyce, ztrácíte mnoho zákazníků z jiných zemí.

Cestovní ruch: Pro firmy pracující v cestovním ruchu jsou jazykové mutace důležité, protože cestování je oblastí, která oslovuje mnoho lidí z různých zemí. Pokud máte webovou stránku pouze v jednom jazyce, ztrácíte mnoho potenciálních zákazníků.

Ubytování: V případě, že poskytujete ubytovací služby, protože provozujete hotel, penzion, privátní ubytování, pronajímáte chatu nebo chalupu, máte kemp, určitě rádi oslovíte i zahraniční hosty a zákazníky.

Jak funguje jazykový překladač u Web7

Nová funkčnost chytrého editoru obsahu webových stránek Web7 nabízí jednoduchý způsob jak přeložit textový obsah každého pole, které si vyberete.

Jelikož využíváme technologii jazykového překladače DeepL, jsou překlady téměř 100% a není potřeba do nich zasahovat, jak to mu bývá u překladů jiných překladačů nebo Google.

Lze tedy říci, že jazykový překladač implementovaný do chytrého editoru Web7 uspoří čas při překladu, ale i finance za práci a čas překladatele. 

Jak nabízíme tvorbu jazykových mutací?

Stále častěji mají naši klienti Web7 zájem o tvorbu webových mutací, protože to k nim nemají zahraniční zákazníci daleko.


Jako tvorbu: V případě zájmu našich klientů o vytvoření jazykové mutace svých webových stránek, navrhneme řešení včetně kalkulace. Tvorbu jazykových mutací následně provedeme ve smluveném termínu.

Jako službu: Do funkcí chytrého editoru Web7 systému umíme přidat funkci automatického překladače, kterou pak může každý klient využívat kdykoli bude chtít a potřebovat.