Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Jak vytvořit e-shop přesně podle vašich potřeb?

V dnešní digitální době je výběr správného řešení pro váš e-shop klíčový. Ať už jste začínající podnikatel nebo zkušený obchodník, my vám nabízíme tvorbu e-shopů na míru.


Jak to děláme?


1. Analýza vašich potřeb: Než začneme s tvorbou e-shopu, detailně analyzujeme vaše potřeby. Zvažujeme, jaký obchodní systém bude nejvíce vyhovovat vašim možnostem a znalostem.

2. Flexibilita v obchodních systémech: E-shop může být řešen několika způsoby a obchodními systémy. Ať už je váš záměr vytvořit malý e-shop pro řemeslníka s několika produkty nebo rozsáhlý online obchod, my máme pro vás řešení.

3. Optimalizace pro malé obchody: Není potřeba nasazovat obří ecommerce řešení na malý e-shop. Takový e-shop by byl pro malého obchodníka příliš komplikovaný a finančně náročný. Namísto toho nabízíme řešení e-shopu, které je speciálně navrženo pro menší obchody. Tato řešení obsahují všechny klíčové prvky a funkce, které by moderní **e-shop** měl mít.

4. Moderní funkce i pro malé e-shopy: Malý e-shop může mít možnosti jako online platby kartou nebo speciální dopravní možnosti, jako je Zásilkovna. Naším cílem je, aby byl váš e-shop co nejefektivnější a zároveň uživatelsky přívětivý.


Jestliže hledáte profesionálního partnera v oblasti tvorby e-shopů, jste na správném místě. Přizpůsobujeme naše služby tak, abyste získali e-shop, který bude reflektovat vaše potřeby a zároveň bude efektivní a moderní. Nechte nás pomoci vám vstoupit do online světa s e-shopem, který vás posune o krok dále!


Zkušenosti obchodníka


Naší hlavní výhodou proti ostatním tvůrcům ecommerce řešení je to, že jsme sami obchodníkem na internetu, a tak máme praktické a mnohaleté zkušenosti z prodejem na internetu a můžeme vám tak nejen poskytnout řešení, ale i doporučit co v rámci obchodování na webu funguje a upozornit na to co nefunguje nebo je neefektivní.