Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Místo webových stránek tvoříme webové systémy

Klasické webové stránky už dnes prakticky netvoříme. Vždy se snažíme nabídnout klientovi řešení, která kromě běžné prezentace nabídnou návštěvníkům jeho stránek i doplňkové funkce nebo další podporu. Takový webový systém umožní získat klientovi kontaktní údaje, konkrétní poptávku nebo jiná přání zákazníka. Webový systém Web7 nezatěžuje klienta v rámci jeho správy a přináší mu dokonce celou řadu nových možností.


Pokud chcete mít webový systém Web7 a získat tam web, který bude přinášet nové zákazníky, kontaktujte nás nebo můžete vyplnit online poptávku pro Web7 webové stránky s administrací.


Realizace webového systému Web7 pro tvorbu vašich nových webových stránek nemusí být časově ani finančně náročná. Výhodou našeho řešení je to, že si z naší individuální nabídky, kterou připravíme nezávazně, můžete vybrat jen prvky a funkce, které Vám přinesou nové zákazníky a zajímavé zakázky. Orientačně lze napsat, že se realizace webového systému Web7 pohybuje do 30 dnů a finančně vychází dle našeho aktuálního ceníku + vybraných doplňků funkčnosti.