Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Je čas na kontrolu vašeho webu

Je čas prázdnin a dovolených a rozhdně je ten pravý čas na kontrolu vašich webových stránek. Rozhodně je nyní zapotřebí projít webovou prezentaci a podívat se na obsah jednotlivých stránek, na jeho zaměření a využívání klíčových slov, která musí být dnes aktuální.

Často se setkáváme s webovou prezentací, která je staršího roku tvorby a která obsahuje texty, klíčová slova a slovní spojení, která už nejsou aktuální, nepoužívají se a nenabízí možnost přivedení nového zákazníka. Problém je nejen v neaktuálnosti klíčových slov a tím cílení webu jako takového, ale často na webu jsou informace, které už neplatí nebo nejsou aktuální a naopak nové služby nebo produkty na webu nejsou uvedeny nebo jen velice okrajově. To vše má velký význam v rámci úspěšnosti webových stránek.

I proto je potřeba čas od času obsah webu kontrolovat a následně web aktualizovat, to v návaznosti na prověření užívaných klíčových slov a slovních spojení, protože ne každý nový text bude automaticky lepší než ten původní.

Jsme tu pro vás a proto nabízíme spolupráci a pomoc i v této oblasti. Vaše webové stránky analyzujeme s tím, že následně společně provedeme úpravy obsahu se zaměřením na optimalizaci pro internetové vyhledávače Google a Seznam. Pokud si takové nastavení chcete udělat sami, tak můžete ale je zde několik ale: musíte mít příslušné znalosti, přístup k informacím ohledně vyhledávání a čas. Takže zvažte jestli to zvládnete a jestli takové potřebné aktualizaci chcete věnovat svůj čas.

Kromě obsahu je potřeba na vašem webu kontrolovat i další prvky, které mohou být zásadně nápomocny při získávání nových zákazníků a zajímavých poptávek. V první řadě se jedná o formuláře, které vhodným umístěním po webových stránkách umožní návštěvníkům zanechat svoje kontaktní údaje nebo nezávaznou poptávku