Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Jazykové verze webových stránek

V případě, že přemýšlíte o vašem rozvoji do zahraničí, ideálně prvním krokem je vytvoření jazykové verze webové prezentace. Takto velice jednoduše zjistíte jak je o váš produkt nebo služby v zahraničí zájem. To samozřejmě předpokládá správné nastavení jazykové verze webu se zaměřením na klíčové výrazy a slovní spojení, která jsou pro nabídku podstatná.

Pořešíte to překladačem od Google

Tak to vás napadne asi jako první a určitě taková možnost tu je. I dřívější problémy strojového překladu nehrají dnes takovou roli, ale záleží proč chcete jazykovou verzi mít. Pokud vám jde jen o to, aby zahraniční návštěvník pochopil o čem je vaše webová stránka, tak je automatický překladač od Google řešením. Jestliže ale chcete v rámci jazykové verze pracovat se zákazníky a zobrazovat se v rámci jazykové verze i ve vyhledávačích, je potřeba mít překlad do jazykové verze, který bude mít i META záznamy, kde bude moci Google indexovat obsah. To bohužel u jazykové verze automatického strojového překladu není.

Jak probíhá tvorba jazykové verze webu

Vždy je potřeba dokončit do finální podoby základní jazykovou verzi webových stránek, což je většinou česká verze webu. Z této CZ verze webových stránek se následně provede kompletní překlad rodilým mluvčím dle požadovaného jazyka. Z tohoto překladu je následně vytvořena jazyková verze webu, kdy se překládá kromě textů i slogany, menu, odkazy, prostě vše co na webové stránce zahraniční návštěvník uvidí. V rámci tvorby jazykové verze webové stránky se nesmí zapomenout ani na systémové meta popisy, které jsou důležité pro optimalizaci webu v jazykové verzi.