Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Web7 s podporou pro nevidomé a slabozraké

Webové stránky dnes potřebuje každý, a to se v dnešní době projevuje ve všech oblastech našich životů. Nemusí se jednat jen o nakupování v e-shopech, ale např. o hledání informací všeho druhu, kterých dnes potřebujeme obrovské množství.

Ne všichni se ale k informacím z webových stránek dostaneme bezproblémově a nemusí se jednat jen o technické problémy. Naši spoluobčané, kteří jsou nevidomí nebo krátkozrací mají mnohdy s "čtením" obsahu webových stránek problémy, které jsou zapříčiněny většinou jen spatně nastaveým obsahem jednotlivých stránek a popisem obrázků.

Web7 system proto nabízí kromě standardního nastavení obsahu pro nevidomé a krátkozraké i možnost využití speciální funkčnosti modulu, který je nevidomým a krátkozrakým nápomocen při čtení obsahu stránek. Tento modul nabízí jak zvětšení písma, přepnutí stránky do většího kontrastu nebo inverze, zvětšení kurzoru počítače, přepnutí textu do fontu pro dyslektiky a další funkce, které slabozrakým umožní čtení z monitoru. Pro nevidomé tento modul nabízí funkci čtení. Mnoho nevidomých používá nějaké osvědčené aplikace, které také dokáží číst obsah webových stránek, ale ne vždy je taková aplikace po ruce, a pak příjdevhod, když je funkčnost čtení textu přímo implementována do webových stránek. Počítač pak čte texty postupně (ideální pro nevidomé) nebo když se na konkrétní odstavec najede kurzorem počítačové myši (ideální pro slabozraké). V případě, že o takovou funkčnost máte zájem, zašleme Vám ukázku.