Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Využívejte video pro představní své nabídky

Současné trendy webové prezentace a prezentace produktů v eshopu jsou zaměřeny na video. Jedno video mnohokrát platí na zákazníka více jak 1000 slov, a tak je opravdu efektivní video používat aktivně. Nemůže jít ale jen o videa v rámci sofiálních sítí, kdy přidáte záběr produktu z telefonu do svého facebookového profilu.

Video můžete aktivně používat i v rámci představení produktů vašeho eshopu nebo webových stránek.

Mnohokrát se stává, že pouhé fotografie nedokáží zákazníka zaujmout nebo mu jasně představit funkčnost nebo použitelnost produktu čí služby.

Video je v tom případě ideálním řešením ...

Jak ale takové video do webových stránek dostat? Klasické řešení je použít funkci sdílení např. Youtube videa a vytvořený kód umístit k produktu v eshopu nebo do webové stránky. Nevýhodou tohoto řešení je to, že není vždy možné video umístit do tak významné pozice, kterou by si zasloužilo a druhá nevýhoda spočívá v nutnosti návštěvníka stránky spustit video. Pokud ho tedy náhled videa nezaujme, video si nespustí.

Proto jsme vyvinuli speciální Web7 video modul využitelný v rámci redakčního systému Joomla, který dává videu velké možnosti prezentace. Hlavní výhodou Web7 video modulu je možnost jeho umístění do konkrétní pozice nebo přidělení ke konkrétnímu url odkazu, web stránce nebo produktu eshopu (Virtuemart). Web7 video modul se spouští automaticky po otevření stránky s vypnutým zvukem videa, který by mohl návštěvníka stránky rušit. Menu Web7 video modulu umožňuje návštěvníkům spuštění zvuku, otevření videa přes celý monitor nebo pozastavení videa. Tím je následné použití plně ve správně návštěvníka stránky, což každý z nich ocení.


Web7 video modul obsahu celou řadu dalších možných nastavení jako je např. propojení s konkrétním článkem redakčního systému Joomla, kdy je možné úvodník zobrazit přímo ve videu i s obrázkem nebo url odkazem. Pokud chcete nadpis článku zvýraznit tak, aby nezanikal ve spuštěném videu, je možné celou plochu videa zatmavit. Úroveň zatmavení je opět možné nastavit dle vlastní úvahy. Další důležitou vlastností je možnost nastavení výšky Web7 video modulu. Tzn. že pokud použijete video jako hlavní prvek titulní stránky webu (většinou to jsou jen střídající se fotografie, tzv. slideru), můžete si výšku Web7 video modulu nastavit podle sebe.


Dalších možných nastavení je celá řada a ideální je si modul vyzkoušet. To lze udělat zdarma v rámci verze Web7 video Lite modulu.

Jestliže by Vás zajímalo více, stačí nás kontaktovat a můžeme použití probrat detailněji.