Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Máte na prodejně reklamní monitory?

Jestliže máte na prodejně reklamní monitory nebo TV, na kterých pouštíte svým zákazníkům informace o vaší nabídce, produktech a službách, mohla by Vás zajímat naše nabídka.

Nabízíme speciální funkčnost, pomocí které můžete centrálně ovládat obsah reklam na jednotlivých monitorech. Takže si můžete v klidu kanceláře nebo doma otevřít administrační rozhranní a nastavit si co mají zákazníci na vašich TV a monitorech v prodejnách vidět. Ano napsal jsem to správně v množném čísle, prodejnách, protože takto můžete ovládat obsah na libovolném množství monitorů nebo TV, které mohou být umístěny kdekoli na světě. Takže pokud máte třeba 2 prodejny v různých městech, budete rádi, že nemusíte nikam jezdit a ovládáte obsah zveřejňovaný na monitorech z jedné administrace.

Jako obsah můžete použít obrázky, fotografie nebo dokonce videa, kdy se vše nastavené střídá dle vašeho zadání ve vámi zvolených časech. 

Pokud Vás bude zajímat více, stačí nás kontaktovat.