Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Ulehčete svému prodejnímu týmu novým B2B systémem

Pryč jsou doby, kdy bylo potřeba pro úspěšné obchodování mít pěkný kamenný obchod a prodavače, kteří jsou kromě odbornosti i příjemní a ochotní. Velkoobchodníci museli mít takových prodavačů hned celý tým. Z dnešního pohledu to je téměř neřešitelná sestava, protože když už máte tým příjemných a ochotných obchodníků, jejich měsíční požadavky na provoz jsou astronomické.

Proto se stále více obchodních firem shání po efektivním řešení prodeje přes internet a velkoobchodníci i po systémech pro B2B (business to business). V rámci nabídky eshopů jsou možnosti téměř nepřeberné. Funkčních nebo dokonce efektivních eshopů už je v dnešní nabídce méně a B2B systémů je jen pár.

Základním předpokladem je to, že B2B systém potřebuje většina obchodníků téměř na míru. Jedině tak pak B2B systém zastane automaticky práce, které musí jinak vyřizovat další pracovníci.

Nechte si od nás navrhnout řešení právě toho Vašeho systému B2B nebo přepracování strávajícího B2B systému, který Vám nevyhovuje.

  • tvoříme klasické eshopy s B2B podporou prodeje pro omezenou skupinu vašich zákazníků
  • B2B systém může nabízet informace i pro B2C (business to customers)
  • tvoříme úpravy funkčnosti pro registrované obchodníky
  • tvoříme mobilní aplikce pro podporu B2B prodeje a tvorby objednávek, např i čtecím systémem čárových kódů produktů (objednávku lze udělat z mobilu)
  • tvoříme systémy B2B jako webové, které nejsou závislé na konkrétním programu a nutnosti jeho instalace

Investice do takového efektivního B2B systému nejsou malé, ale výsledek přinese úspory vysoce přesahující náklady realizace a dalšího provozu.

Pokud tedy přemýšlíte o tom, jak svůj prodejní tým udělat efektivnější, kontaktujte nás a můžeme probrat nezávazně vaše požadavky a naše možnosti jak je řešit.

Těšíme se naši další dlouhodobou spolupráci.