Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

Automatické propojení dat

Není rozhodně novinkou, že lze datově propojovat různé systémy. Pro někoho z vás ale může být novinkou to, že pomocí automatického nastavení si můžete každý den aktualizovat svůj eshop nabídkou produktů vašeho dodavatele. To přitom automaticky i s nastavení změny kategorie, úpravou ceny a třeba i popisu produktu. Když si přitom spočítáte kolik času vás bude stát ruční plnění eshopu, nastavování aktuálních cen a skladové dostupnosti, určitě oceníte přednosti automatického importu dat dodavatele.

Podobným způsobem si můžete aktualizovat nabídku vašeho eshopu informacemi z vašeho účetního nebo skladového systému. Opět samozřejmě automaticky, abyste nemuseli na nic myslet a systém vše provedl sám. Z vlastního ekonomického systému se data produktů mohou přehrávat do eshopu úplně stejně jako když přicházejí o dodavatele.

Vybrat si přitom můžete mezi:

  • Plnou synchronizací eshopu a skladového systému - kdy se nejen aktualizují informace o produktech, jejich skladové množství, ale i příchozí objednávky eshopu se nahrávají do vašeho skladového systému, kde je můžete vyřídit.
  • Kompletní data produktu - kdy se do eshopu nahrají data ze skladového systému: název, kód, popis, obrázky, dokumenty, videa, skladová dostupnost, cena.
  • Malá aktualizace produktu - kdy se aktualizuje např. jen skladové množství nebo cena. Ostatní informace produktů jsou v eshopu nastaveny ručně.
  • Není složité aktualizovat váš eshop ručně.

Proč to ale dělat, když existují řešení, která vám ušetří čas, nervy a peníze!

My taková řešení máme a tvoříme neustále nová a dokonalejší.

Vyzkoušejte si je, stojí to zato.