Web i na mobilu

Dnes už více jak polovina návštěvníků vašeho webu prohlíží jeho stránky na mobilu. Web musí být responzivní, tzn. musí mít upravený obsah pro zobrazení na mobilu.

Webové stránky

Moderní webové stránky s administrací pro editaci obsahu.

Eshopy

Tvorba moderních eshopů na míru, které skvěle prodávají.

Aplikace

Mobilní a webové aplikace na míru podle požadavků klienta.

Nezávazná poptávka

Máte zájem s námi spolupracovat? Ozvěte se nám!

forms7 moderní forma komunikace

V současné době nabízíme a implementujeme do všech realizovaných projektů webových stránek i internetových obchodů online systém forms7 pro řešení online formulářů a dotazníků se správou záznamů a přímou komunikací se zákazníky.

Jakmile tedy zákazník vyplní online formulář poptávky, reklamace nebo rezervace, můžete s ním komunikovat přímo v rámci jeho požadavku. Oproti komunikaci přes e-maily je komunikace přes forms7 systém rychlejší, přehlednější a praktičtější. Celá komunikace je vždy u konkrétního požadavku a vy tak nemusíte složitě v e-mailech hledat co jste vlastně zákazníkovi napsali.

Jeslti Vás zajímá více, můžete se podívat na web www.forms7.com, kde jsou i ukázky, představení a možnost registrace a bezplatného užívání.

Pro agentury, firmy i jednotlivce, kteří by chtěli nabízet forms7 svým zákazníkům, máme připraven velmi zajímavý Affiliate program a provize.